Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardim edin lutfen dil paslimi??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyardim edin lutfen dil paslimi??

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cennettekus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 336
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yardim edin lutfen dil paslimi??
    Gönderim Zamanı: 10 Mar 2016 Saat 18:32
http://i.hizliresim.com/WkYYmL.jpg

hocam 1 haft once oglum ateslendi  kizimdan streptekok oldugunu dusunerek direk penisilin 6-3-3 yaptirdim cunki 3 gun once kizimdan bulasmis.oldugunu dusundum o penisilinle bir anda iyilesmisti.. 
oglumun bogazi bembeyaz iltihapti buna dayanarak deposilin yaptirdim ama 1 hafta olacak etki etmedi igne oglum cok az yiyor ishal ve kusuyor 2 gun once bactrime basladim fakat fayda etmedi hala atesi 38in ustunde bogulur gibi oksurmeye basladi genzi tikali ve ne yese kusuyor dili sizce paslimi bactrim bogaz enfeksiyonlarinda fayda etmiyor sanirimki oglumdada cok fayda etmedi bactrimi birakip baska bir antibiyotige baslamalimiyim agizda kotu koku var dilde kalin pas tabakasi var fakat 5 gun bekledim atesi duser diye 6. Gundeyiz dolven novalgin verince iyi etkisi gecince tekrar yukseliyor atesi...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112786
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2016 Saat 06:39
Streptokok ile alakasi yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.