Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bacakda dokuntu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbacakda dokuntu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meliselaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meliselaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bacakda dokuntu
    Gönderim Zamanı: 12 Haz 2016 Saat 22:20
Hocam merhaba kizim 2 yasinda 12kg 90cm bugun bacaginda zimpara yuzeyi benzeri kuru pitir pitir dokuntu olusdu hergun sitenin bahcesinde oynuyor meyve agaclari,cimen,otlar,cam agaclari var kasimasina firsat vermeden yikiyorum rahatliyor sizce ne olabilir ne yapmaliyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2016 Saat 19:50
Bir cins sinek isirmasi, Fenistil jel veya Systral krem surun. Gunde:2x1..
Bir daha da bahceye cikmadan evvel, ciplak bolgelerine; Off sprey veya losyonunu surun.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meliselaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2016 Saat 00:16
Tesekkur ederim hocam
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meliselaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2016 Saat 03:16
Hocam merhaba kremi aldim 2×1 uyguladim off da aldim bacagini kasidigi icin yakabilir dusuncesiyle henuz uygulamadim iki gundur bahceye cikmadik bu sabahda diger bacagi bir oncekinden daha siddetli sekilde kabarmaya basladi telas etmem gereken bir durum var mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2016 Saat 07:39
Telas edilecek bir sey yok, hic tedavi uygulamasaniz bile kendiliginden gecer.
Muhim olan, cocugun kasintidan rahatsiz olup-olmamasi...
Kasiniyorsa, Fenistik surun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.