Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
balkongülü Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 144
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı balkongülü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: alerji
    Gönderim Zamanı: 16 Haz 2016 Saat 23:13
Merhaba kadir bey oğlum 16 aylik Kilo 10.3 boy 83cm. Ben çocukluğumdan beri alerjiyle perişan biriyim. Malesef evladım  da genini benden almış 9 aylıkken tıkanmaya başladı ventolin ve pulmicord kulllandik. Sonra Sizin makalelerinizi okudum ve kullanmayı bıraktık. Şimdi de uykuya dalarken nefes alamıyor tıkanıyor. Sicrayarak uyanıyor.Kilo alımı ve böy uzaması çok yavasladı. Sadece coldmix ve serum fizyolojik kullanıyordum  Doktor bir kbb uzmanıyla görüşmesini uygun buldu. Kbb uzmanı burnunda alerjiye bağlı ödem oluştuğunu bu yüzden nefes almakta zorlandigini söyledi. Nasonex allerset ve onceair yazdı. Nasonexi ben kendime bile çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum bebeğime nasıl kullanırım bu steroidi. Allersetin prespektüsünde 2 yaşından önce kullanilmayacagi yazıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Oğlum nefes alamıyor Cry Kilo ve böy persentili de çok düşük nefes alamaDigi için yemek de yiyemiyorCry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2016 Saat 07:38
SAKIN; o adi tuzaga dusmeyin... Bir basladinizmi, bir daha pacanizi kurtaramazsiniz..
Serum fiz ve ColdMix ile idare edin, ilk basta sikinti cekseniz bile, ilaclarla rezil olmanizdan cok daha iyidir.
Yukarı Dön
balkongülü Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 144
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı balkongülü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2016 Saat 08:56
Çok teşekkür ederim. Peki hayatı boyunca böyle mi olacak bir sure sonra geçer mi 7 aydır surekli bu halde de 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2016 Saat 19:03
Ilaclarin etkisi ile olabilir. Bir muddet, ilaclari kesip, kontrol etmeniz gerekir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.