Bal-pekmezin sıcak gıdalara katılması zararlı m |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
erhazan
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 13 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 Haz 2016 Saat 17:03 |
Pekmezin saf glikoz olduğunu ve sofra şekerinden tehlikeli olduğunu sayenizde öğrendim. Son günlerde ise bal ve pekmezin sıcak gıdalarla birlikte alınmasının zararlı olduğu söyleniyor. örneğin sıcak süte bal katmak ya da pekmezli kadayıf gibi mamuller zararlı mıdır?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112786 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hayir, degildir.. Kim uyduruyor bunlari??? Bunlar hicmi kitap-mecmua okumazlar...
Eskiden, daha saf seker icat edilmeden evvel, Uzum hosafindan, baklavaya kadar, butun tatlilar pekmez veya bal ile pisirilirdi.. Bu salaklar, daha pekmezin nasil yapildigindan bile haberdar degiller. Pekmez, uzum suyunun saatlerce kaynatilmasi ile elde edilir. Artik Turkiye'de doktorluk boyle aptallarin eline kaldi.. Demekki, kaynatilarak yapilan; "Mesir macunu" bile zararli!!! Sadece; bal ve pekmez degil, diger butun sekerler, isi tatbiki ile elde edilirler. Okumayin bunlari. Bunlar resmen aptallar.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|