|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2016 Saat 16:53 |
Hocam kızım 56 aylık ve kreşe gidiyor geçen seneden beri sizi takip ediyorum. Havalar ısındı öksürük tablolarımızda azalmalar kesilmeler oldu ama yaklaşık 1 haftadır dikkatimi çeken ve sadece sabahları öksürük halimiz var. Sabah uyanıyor yaklaşık bir yarım saatten fazla aralıklarla öksürüyor kızım. Hemen su veriyorum daha sonraları gün içersinde öksürük yok. Ateş yok burnumuz akmıyor. 2 gün sonra Antalyaya denize gideceğiz kızım öksürdüğü için endişelenmeye başladım. İllaki havuza yada denize girmek isteyecek. Dikkat edeceğim bir husus var mı? Öksürüğü iyice arttırmak istemiyorum. Esasında kesilmişti öksürüğü ama yeniden başladı bende anlamadım. Hava sıcak biliyorum ama terletip havuz deniz derken öksürük iyice artar mı size sorup tedbirimi almak istedim yapılacak bir şey varmıdır saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilakis!!!! Deniz cok iyi gelecek... Terlemekle, usumekle hastalik olmaz. Bunlar hep Turk doktortlarinin uydurmalaridir. Onlar; hem "usutmus" derler, hem antibiyotik verirler.. Agizlarindan cikani, kulaklari duymaz. Okuyun. ornekleri cok..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|