|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
halime123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı halime123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Tem 2016 Saat 17:45 |
Hocam Merhaba. Geçen gün yazmistm yine. 1 buçuk yaşında oğlumda araliklarla cok sık dgl balgamli oksuruk var ve sürekli
Hırıltı var. Bugün doktora götürdüm. 1 hafta ventolin sürüp verdi ve bir de alerji şurubu verdi. 3 haftadır gecmiyor öksürük Ne yapmaliyim astım olmasindan korkuyrm eşimde de astım var. Ilaclari vermelimiyim. Sizin yöntemi de kullanıym bal limon şu Ama hala geçmedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski yazilari okuyun. Su anda size; "Sahtekarligin 1.Safhasi" uygulanmis. Daha beter duruma gelince, tekrar gittiginizde; "Sahtekarligin 2.Safhasi" uygulanacak, Ventolin yaninda, Flixotide, Nasocort gibi kortizonlu spreyler verilecek.. 3-5 gun "sahte" bir iyilik halinden sonra bir gece ansizin, hastanelere kosmak zorunda kalacaksiniz. Acilde size "Hava verirler"...... Verilen ilaclari HEMEN KESIN, cope atin ve bir daha eve bile sokmayin... Sadece; Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin... Cok okumaniz lazim, cok!! Bu kisa hazirlikli olun.. Zira kis geldimi, bu "Sahtekarlik" daima doktora cok iyi pirim yapar... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Tem 2016 Saat 19:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|