|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 473 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2016 Saat 16:31 |
Merhaba Kadir bey oğlum 18 aylık kilosu 10 boyu 79 sizin ölçülere göre geri kalmış gözüküyor çok az yiyor daha çok anne sütü alıyor oda yetmiyor artık inek sütü ve ürünlerinin de dokunduğunu farkettim allerjisi olabilir gelişimi ve allerji konusunda neler tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz eksigi var.. Sutun dokundugunu nasil anladiniz??
Verdiginiz sutu bir tasim kaynatip, sogutun ve soguk verin. 50ml den baslayin, giderek miktarini ve sonra sayilarini arttirin.
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 473 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ablasında da vardı gözünde şişme, huzursuzluk ve pişik oluyor. Süt ve ürünleri dokunuyor Kadir hocam buna eminim. Özellikle üst üste yerse örneğin 2 gün üst üste yoğurt çorbası sütlü puding ve bisküvili pasta yedi bunu çok tecrübelerle farkettim Ablasına da allerji testi yaptırmıştık çıkmıştı. Gelişim geriligi yapar diye de okudum inek sütü allerjisi. Yaklaşık 6-7 aydır da gelişimi durduğu için napcam bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keci sutu denedinizmi??
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ablasına denemiştim inek sütüne göre daha az oluyordüşün allerji. keçi sütü de bulmak zor oluyor kutuda satılmaya başlamış onlardan bulup deneyeceğim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|