|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2016 Saat 02:58 |
Kadir bey 3 aylik oglumun dogdugundan beri bir gözü capaklaniyo.netira damla yazdilar kullandık bı dönem. Azaldı capaklan ması ama tam geçmedi şimdide akıyor o gözü. Tıkanıklık olabilir dediler.masaj da yapıyorum. Başka bişey gerekir mi.birde biz ara ara çok uzun olmuycak şekilde oturuyoruz. Zararı olurmu.bide saglik ocağının verdiği d vitaminini kullaniyorum değiştireyim mi devam edeyim. Kafamizda son 1 aydır konak var yağlayıp tarıyor uz geciyo ama ertesi gün tekrar çıkmaya basliyo.ne onerirsiniz.
Şimdiden teşekkür ederim. ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Goz yasi kanali tikali, benim eski maillerde anlattigim gibi ilac ve masaj kullanin..
2- Bebekler, dogduklari gunden itibaren oturtulabilirler.. Bazi aptallarin uydurdugu gibi, yok: "Gegregi batarmis, yok ee'si(ne demekse??) batarmis" gibi soytariliklara inanmayin. Oyle bir hassasiyet olsa idi, dogarken, ana rahmi bebegi iterken olurdu. NOT: Bu lafin cikisi; "bebekler ilk 6 ayda oturamaz" lafidir... Dogrudur, dengelerini saglayamadiklari icin, devrilirler. Bu lafi aptallar; "bebekler oturtulamaz" diye algilamislardir.. Et ve sut tuketmeyen topluluklarda boyle aptallarin olmasi dogaldir. Dvit3 damlayi; gunde 5 damla verin. Eski mailleri okuyun. Her gun yikamaya devam.. Ayni kendi sac diplerinizi yikadiginiz gibi tirnak uclari ile hafif sekilde kaziyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Kas 2016 Saat 18:48 |
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gözyaşı kanalı tikanikligi ile ilgili aradım ama bulamadım. Moderatör arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba rica etsem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Capak veya capaklanma diye bakin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|