|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haydarcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydarcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2016 Saat 15:29 |
hocam merhaba. 1,5 aylık
oğlumun uzayan sarılığı için çocuk gastroenteroloji uzmanı doktorumuz detaylı
kan ve idrar tahlili yapılmasını istedi. öyle ki iki haftadan uzun süren
sarılıklarda karaciğerde bir problem olabileceğini üstelik organ nakline kadar gidebileceği
için bu testlerin mutlaka yapılması gerektiğini bahsetti. hocam sonuçlar burada
doktorumuza ulaşamıyorum ve de sonuçların ne manaya geldiğini çok merak
ediyoruz eşimle. yorumlarsanız minnettar kalırım. şimdiden sağolun, varolun. NOT: Hocam ilk kez resim yüklüyorum kusura bakmayın resimleri küçültemedim. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen haydarcan - 20 Kas 2016 Saat 15:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okunmuyor..
|
|
![]() |
|
haydarcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydarcan
hocam merhaba. 1,5 aylık oğlumun uzayan sarılığı için çocuk gastroenteroloji uzmanı doktorumuz detaylı kan ve idrar tahlili yapılmasını istedi. öyle ki iki haftadan uzun süren sarılıklarda karaciğerde bir problem olabileceğini üstelik organ nakline kadar gidebileceği için bu testlerin mutlaka yapılması gerektiğini bahsetti. hocam sonuçlar burada doktorumuza ulaşamıyorum ve de sonuçların ne manaya geldiğini çok merak ediyoruz eşimle. yorumlarsanız minnettar kalırım. şimdiden sağolun, varolun. ![]()
![]() ![]() Düzenleyen haydarcan - 20 Kas 2016 Saat 22:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece "Uzamis sarilik" var, hic bir hastaligi yok!!!!
Total Bilirubin zaten 7mg'in altina inmis, su anda gorulen sarilik, daha evvelce cilt dokusuna oturmus olan Bilirubun'e aittir.. Safra yollari tikanikligi kesinlikle degil.. Byler Hastaligi kesinlikle degil. Gilbert Sendromu kesinlikle degil.. Crigler-Najjar hic dgil.. Hastalik durumlarinda, Total Bilirubun; 30mg'in ustune cikar.. Ayrica da, 1,5 aydan beri hastalik olsa idi cocuk simdiye kadar kaybedilirdi.. Belliki cok acemi ve hayatinda hic ciddi Karaciger hastasi takip etmemis, bir doktor.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|