|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
küpşeker ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2016 Saat 18:50 |
Kolay gelsin Hocam;
6 yasındaki kızım ateşlendi daha sonra isilik gibi döküntü oldu.On doktoa götürmedim evde ballı limon la atlattık.Hafif bogaz ağrısı da vardı.şimdi diğer 2 kızım oldu biri 8 biri 4 yasında.8 yasında olan kızım daha ağır geçirdi bademcikler daha da kötüydü.doktora götürmedim döküntü oldu kızıl olabilir dediler.Şimdi durumuiyi gibi .DöKÜNTÜLER SOLDU.BOGAZI HAFİFLEDİ.AMA dudak çevresi soluk gibi yuzundede var ondan mı bilmiyorum.sizin ateşli hastalıklar şemesına baktım mailleri okudum ama işin içinden çıkamadı. step atestini yaptıralım mı?Bilemedim.teşekkür edderim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118987 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates dusup, dokuntu basladi ise; 5. Hastaliktir. Yanaklarda "Kelebek kanadi' seklinde dokuntu olur ve agiz cevresi soluktur..Bu dokuntu sonerken, govdede dokmeye baslar .. Bunlarda sonerken, kol ve bacaklarda doker. Zararsiz bir hastaliktir, tedavi gerekmez, kendiliginden duzelir. Dokuntu basladiginda, bulasicilig da biter. |
|
![]() |
|
küpşeker ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam yanakta başladı ama büyük kızımda(8)boğazda şisti baya sıkıntılı oldu.sadece kızarıklık olduğu için ballı limon verdim şimdi iyi.Küçük olan kızım(4)o daha hafif geçirdi.tesekkür ederiz bunuda ilaçsız atlattık.Yeğenimde olmus onada bulastırdılar bizimkiler..onda da 2kerekusma,ateş, döküntü oldu..doktora götürdüler alerjik demiş,alerji iğnesi yapmış!!!!ALLAH razı olsun hocam 3 kızımıda sayenizde ilaçsız büyütüyoruz teşekkürler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|