Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - siyah sertlik&x bacak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsiyah sertlik&x bacak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: siyah sertlik&x bacak
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2016 Saat 21:17
oğlum 6.5 yaşında 3 yıldır sizin önerinizle d3 vitamini ampülü 1 er ay arayla 3 er tane kullandık .14 kasımda 1 tane içirdim durumunu değerlendirirmisiniz?
2- sol bacak arkada resimdede görünen grimsi bir sertlik var mısır tanesi kadar bastırınca acıyor uç pek göremedim dıştan kabartı belli değil dokununca iç taraftan sertlik var ne olduğunu anlayamadım

Düzenleyen kıvanç - 09 Ara 2016 Saat 21:28
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2016 Saat 23:43
Duzeliyor... Nisan ayinda tekrar 1 tane icirin, Eylul ayinda tekrar resim gonderin.
Sol  diz arkasindaki morluk, bir darbe ile olusmus, damar catlamasi.. Kendiliginden duzelecek, bir sey
yapmayin.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.