Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hangi sebze derin dondurucuya nasıl konur
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHangi sebze derin dondurucuya nasıl konur

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 16>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 19:14
ben artık kışlık için buzluğa atmıcam hiç bişey,konserve yapcamConfused
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 19:16
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Oluyo valla ama mısır güzelseBig%20smileBenim gecen seneki çok lezzetliydi ben iri taneli seviyom süt mısır sevmiyomConfusedhaşlıyom Zuhale kemiriyoBig%20smileSonra kakasında hep mısırlarLOLLOLTaze almışsın gibi oluyo valla al sende çiğden at çıkart haşlaBig%20smileHaşlayıp atanda varmış ama soğuk mısır güzel olmaz bence böyle daha iyiBig%20smile
ay bizim tusem de cok sever dun aksam beli oldu zuhalinki gibi oldu ama guzel fikir dayansam dayanamiyomki hafta sonu turk bakkalina gidemde alam vari sagol fikir iyi

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 19:17
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

ben artık kışlık için buzluğa atmıcam hiç bişey,konserve yapcamConfused
nedenki

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 19:56
ayy ne bilim buzluğunk,n,n tadı hiç güzel olmuyo,kaç senedir yapıyom komşulara veriyom,bi komşum konserve yapmıştı süper süper,sankim taze sebze inanamazsın yani,onunla beraber yapcaz bu sene,bi hafta sonra falan ,ama sağlık açısından nasıldır bilmiyomConfused
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 20:41
benim annemde konserve cok yapar tazeligi aynidir hep birsey olmuyor hilal cok guzel oluyor

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 20:46
hee işte bende ondan yapıcam konserve,ayy ne bileyim derin dondurucunun sebzesi sünüyo sanki,kötü oluyo domates hep su halini oluyo ama konserve öle değil,haftaya yaparım bi yirmitane falan,yeter bizeBig%20smile
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 23:23
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

5 kg bamya aldım 10 paketLOLayıkladık eşimle,yıkadım sirkeli suda haşladım ve çıkarıp soğuk sudan geçirdim.kilitli buzdolabı poşetine 1 kase soyulup doğranmış domatesi koydum üzerinede soğumuş bamyaları koyup yaydım dümdüz oldu.Havasınıda aldıktan sonra kilitledim üst üste koydumBig%20smilegecen seneden kalmada varmış iki paketLOL
 
 
 
ben bamyayı haşlamadan yapıyorum, ayıklayıp üzerine domates rendeleyip limon sıkıyorum ve domates suyunu çekene kadar pişirip soğutup sonrada poşetliyorum kışın çok pratik oluyor 5 dak yemek hazır soğanı ,kıymayı kavurup poşeti içine boşaltıp iki fıkırdadımı yemek hazırWinkyeni ayıklayıp yapmış gibi oluyor tavsiye ederimWinkSmile
Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2008 Saat 00:02
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

ayy ne bilim buzluğunk,n,n tadı hiç güzel olmuyo,kaç senedir yapıyom komşulara veriyom,bi komşum konserve yapmıştı süper süper,sankim taze sebze inanamazsın yani,onunla beraber yapcaz bu sene,bi hafta sonra falan ,ama sağlık açısından nasıldır bilmiyomConfused
Katılıyorum sana Hiloşum ben sadece bezelye ve barbunya yı koyuyorum  buzluğa taze fasulye denedim tadı çok kötüydü kimse yemedi evdeBig%20smileBende taze fasulye ve meyvelerden biraz konserve yapmak istiyorum ama bilmiyorum ki hatta bugün Şeftali konservesini sordum kimse cevap bile yazmamışCryCryCryLOL


Düzenleyen senacım - 22 Ağu 2008 Saat 00:04
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 16>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.