Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 19:14 |
ben artık kışlık için buzluğa atmıcam hiç bişey,konserve yapcam
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
|
Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 19:16 |
emine Yazdı:
Oluyo valla ama mısır güzelseBenim gecen seneki çok lezzetliydi ben iri taneli seviyom süt mısır sevmiyomhaşlıyom Zuhale kemiriyoSonra kakasında hep mısırlarTaze almışsın gibi oluyo valla al sende çiğden at çıkart haşlaHaşlayıp atanda varmış ama soğuk mısır güzel olmaz bence böyle daha iyi | ay bizim tusem de cok sever dun aksam beli oldu zuhalinki gibi oldu ama guzel fikir dayansam dayanamiyomki hafta sonu turk bakkalina gidemde alam vari sagol fikir iyi
|
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
|
Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 19:17 |
|
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 19:56 |
ayy ne bilim buzluğunk,n,n tadı hiç güzel olmuyo,kaç senedir yapıyom komşulara veriyom,bi komşum konserve yapmıştı süper süper,sankim taze sebze inanamazsın yani,onunla beraber yapcaz bu sene,bi hafta sonra falan ,ama sağlık açısından nasıldır bilmiyom
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
|
Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 20:41 |
benim annemde konserve cok yapar tazeligi aynidir hep birsey olmuyor hilal cok guzel oluyor
|
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 20:46 |
hee işte bende ondan yapıcam konserve,ayy ne bileyim derin dondurucunun sebzesi sünüyo sanki,kötü oluyo domates hep su halini oluyo ama konserve öle değil,haftaya yaparım bi yirmitane falan,yeter bize
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
DENİZKIZI
Elmas Üye
Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5319
|
Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2008 Saat 23:23 |
emine Yazdı:
5 kg bamya aldım 10 paket ayıkladık eşimle,yıkadım sirkeli suda haşladım ve çıkarıp soğuk sudan geçirdim.kilitli buzdolabı poşetine 1 kase soyulup doğranmış domatesi koydum üzerinede soğumuş bamyaları koyup yaydım dümdüz oldu.Havasınıda aldıktan sonra kilitledim üst üste koydum gecen seneden kalmada varmış iki paket
|
ben bamyayı haşlamadan yapıyorum, ayıklayıp üzerine domates rendeleyip limon sıkıyorum ve domates suyunu çekene kadar pişirip soğutup sonrada poşetliyorum kışın çok pratik oluyor 5 dak yemek hazır soğanı ,kıymayı kavurup poşeti içine boşaltıp iki fıkırdadımı yemek hazır yeni ayıklayıp yapmış gibi oluyor tavsiye ederim
|
|
belma
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4544
|
Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2008 Saat 00:02 |
hilal Yazdı:
ayy ne bilim buzluğunk,n,n tadı hiç güzel olmuyo,kaç senedir yapıyom komşulara veriyom,bi komşum konserve yapmıştı süper süper,sankim taze sebze inanamazsın yani,onunla beraber yapcaz bu sene,bi hafta sonra falan ,ama sağlık açısından nasıldır bilmiyom |
Düzenleyen senacım - 22 Ağu 2008 Saat 00:04
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|