|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dhurnali ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2017 Saat 11:59 |
Merhaba Kadir bey...27.04.2009 doğumlu bir kızım var.Yaklaşık 10 gün kadar oldu aralıklı hafif ateşi var.Bunun yanında halsizlik ve istahsizlik var.Grip diye düşündük çok önemsemedik.Bugün iç çamaşırında sarımsı bir leke farkettim.vajina bölgesi de beyazlamis ve kaşıntı da varmış.Bu akintinin sebebi ne olabilir Kadir bey.10 gündür hafif ateş de var ya acaba IYE olabilir mi.Ama o bölgede yanma yok ağrı da yok. Ne yapmamiz lazım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi Gripler, bu sekilde akintiya sebep olabiliyor... IYE'den suphenebilmek icin: - Idrar yaparken agri - Kesik kesik idrar yapma. - Mesane bolgesinde agri.olur |
|
![]() |
|
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam idrar tahlilimde
nitrit negatif olmasına rağmen iş yeri doktoru raporuna her sahada yoğun bakteri 15-20 lökosit 10-12 eritrosit görüldü diyerek beni kontrole çağırd antibiyotik kullanman gerek dedi lökosit ve eritrosit ile ilgili ve nitritle ilgili düşüncenizi biliyorum sadece her sahada yoğun bakteri ne demek onu söylermisiniz birde bahsettiğiniz gibi kesik kesik idrar yapma yok idrar yaparken ağruı yok mesanemdede ağrı yok
|
|
![]() |
|
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
ama bol miktarda akıntı var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosverin.. onlarin hepsi; danisikli-dogusuklu isler.. Duz idrardan bakmasi gerekirken, santrifuj edilmis idrardan bakarsa tabiiki "Yogun bakteri" gorur.. Niye eminim???? Bu kadar yogun bakteri, Lokosit, eritrosit olsa; Idrarda; PROTEIN: (+) veya en azindan ESER miktarda cikar.. Bosverin ve SAKIN, ilac/antibiyotik kullanmayin..
|
|
![]() |
|
tamam hocam iş yeri doktoru 7 tane genta iğne verdi istemiyorum dedim.seneye böbrek hastası olarak gelirsin son 3 yılda hep bakterin var tahlillerde dedi reçete yazdı , bi tanede idrar temizleyen suya katılan ilaç verdi.dedim 'ağrım yok kesik idrarım yok acım yok.'
her enf.aynı olmaz dedi dinlemedi bile sonra hemşiresine ama dedim wbc normal nasıl bakteri var ?..her bakteri kana karışmaz dedi nitritle protein negatif dedim onlarda en son keyfin bilire getirdiler. sayenizde bedenimizin hakkını savunabiliyoruz.Antibiyotiğe hayır diyoruz sağolun.özgüvenimiz geldi. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Baska turlu bu sahtekar doktorlari adam etmenin yolu yok... Burunlarini surte surte sizler ogreteceksiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|