|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
JİNEMFA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2017 Saat 17:43 |
Mrb yardım edin. Kızım 5 aylık bende hafif yoğur ve elma suyu ile tattırmak istedim. İyi gidiyordu 1 hafta oldu. İki gündür kırmızı noktalar oluştu bütün vücüdunda. Birde sürekli kulağını kaşıyor. Birden çığlık atıyo ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
JİNEMFA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok çok özür dilerim bu konuda sizi rahatsız ettiğim için. Yazılarınızı sürekli takip ediyodum ancak üye değildim.sizin gibi yönlendiren doktorlar yok denecek kadar az. Arşivlere baktım bu konumla ilgili bi yazı bulamadım. Yada tam algılayamadım forumu. Ama kızımı hiç doktora götürmedim. Geçenlerde bir hafta boyunca idrarını yapmadı yapar diye gitmedim ve yaptı. Şimdi bu alerji midir tam bilmiyorum. Lütfen cvp verin gitmelimiyim doktora. Kızım 5 aylık ve kırmızı alerji gibi noktalar olışmuş. Acaba neden?
|
|
![]() |
|
Hocam çok çok özür dilerim bu konuda sizi rahatsız ettiğim için. Yazılarınızı sürekli takip ediyodum ancak üye değildim.sizin gibi yönlendiren doktorlar yok denecek kadar az. Arşivlere baktım bu konumla ilgili bi yazı bulamadım. Yada tam algılayamadım forumu. Ama kızımı hiç doktora götürmedim. Geçenlerde bir hafta boyunca idrarını yapmadı yapar diye gitmedim ve yaptı. Şimdi bu alerji midir tam bilmiyorum. Lütfen cvp verin gitmelimiyim doktora. Kızım 5 aylık ve kırmızı alerji gibi noktalar olışmuş. Acaba neden?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderebilirmisiniz..... 1. Sayfadaki: "Atesli Hastaliklarin Degerlendirilmesi" tablosunu inceleyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Haz 2017 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
Resim atmayı bilmiyorum. Siz cvp yazınca hemen yanıt yazmak istedim.öğrenip resim atıcam. Teşekkürlerimi sunuyorum.kırmızı küçük sivilce gibi ancak siğil olmadığına eminip. Kabuklaşıyorlar
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar rahatsız ediyorum. Resim atamıyorum. Kızım sabaha kadar uyumadı. Kulağını çekiştirip duruyor. Ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
i.hizliresim.com/gWLzD3.jpg
|
|
![]() |
|
Mrb tekrardan hocam umarım resim göndermeyi başarabilmişimdir. Lütfen yardımcı olun. Kızım kulağını çok kaşıyor.teşekkür ederim saygılar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|