Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebekte mukuslu kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBebekte mukuslu kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra34 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebekte mukuslu kaka
    Gönderim Zamanı: 17 Haz 2017 Saat 00:16
Hocam size cok defa yazdim ve siz de hep sabirla cevap verdiniz.sabriniza ve ilginize minnettarim.hocam oglum 23 aylik ve 10 kilo bir turlu buyumuyor.mukuslu ve bol kaka yapiyor.onerinizle festal kullandim.basta mucize gibi cok iyi geldi.inek sutu yerine de sizin onerinizle keci sutune gecmistik.hersey cok guzeldi.sonra bizim hastaneye gitme seruvenimiz ile hersey bozuldu.alerjisi var dendi ama kanda cikmayan bir alerji.sutu kestik kismen duzeldi.sonra bizden eti ve yumurtayi da kesmemiz istendi ama nafile bir ugras oldu.colyak testi yapildi iki kez temiz.ter testi temiz.sosonra ben yine yazdim size siz bana yanlis yaptigimi festale devam etmemi istediniz.festal basladim ama hocam hic etki etmiyor artik.ne yapacagimi sasirdim hocam.hayatim sadece kaka incelemekle ve kilo aldi mi diye dusunmekle geciyor.hala 6 aylik kiyafetler giyiniyor ve neredeyse 2 yasinda.ne yapayim hocam ne olur bir yol gosterin.bir sey soyleyin ve bir mucize daha olsun.ne kullanayim hocam festal niye iyi gelmiyor artik.
esra
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117861
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2017 Saat 05:30
2 kilo eksigi var.... Fabrika ayarlariniza geri donun..  
Festal tesir etmiyor.. Vermeyin. 
Yukarı Dön
esra34 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2017 Saat 10:46
Fabrika ayarlariniza geri donun diyerek neyi kastediyorsunuz hocam anlayamiyorum
esra
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117861
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2017 Saat 18:39
    '... sonra bizim hastaneye gitme seruvenimiz ile hersey bozuldu..."

Hastaneden once yaptiklarinizi uygulayin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.