Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Mönüler ve Çocuklara Özel Tarifler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SOSİSLİ LOLİPOPLAR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

SOSİSLİ LOLİPOPLAR

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ziyaretçi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SOSİSLİ LOLİPOPLAR
    Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 00:44
 
 
           SOSİSLİ LOLİPOPLAR
 
       yufka 4 e bölünür(ince olacağını düşündüğüm için,ben 2 kat yufkayla yaptım)uzun sosisler,sigara böreği sarar gibi fakat,sıkı sıkı sarılıp,1 er parmak genişliğinde,keskin bir bıçakla kesilir,üzerlerine kürdan saplanarak,kızgın yağda kızartılır,sıcak ve ya ılık servis yapılır(walla benimkiler soğumuştu ama yinede tadı çok güzeldi,bende bu tarifi ilk kez yaptım)


Düzenleyen reyyan - 05 Nis 2008 Saat 01:45
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007
Konum: istanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2809
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatmabek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 01:12
milföylede yapılı rmı reyyancııım
a bu arada ellerine sağlık Big%20smileClown
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 16 Kas 2007
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12444
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı suzi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 12:53
Ellerine sağlık canım..
Yukarı Dön
hoşseda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 19 Eki 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2489
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hoşseda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 12:57
Ben de milföy sanmıştım Wink böyle bir tarif bende de var, eskiden bekarken yapardım LOLLOLLOL Milföyü merdane yardımıyla inceltiyorsun biraz, tek tarafa doğru açıyorsun ama uzun bir hamur elde ediyorsun, sonra içine aynen sosis koyup sarıyorsun, kürdan saplıyorsun ama fırında kızartıyorsun WinkLOLLOLLOL Benimki de böyleydi, benim tarif Reyyan'ın tarifinin amcakızı; benziyor biraz LOLLOLLOL
 
Ellerine sağlık Reyyan süper olmuş Thumbs%20Up


Düzenleyen hoşseda - 04 Mar 2008 Saat 12:58
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007
Konum: Konya
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bengisu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 13:23
harikasın yaaClap
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miss hugolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 14:11
Orjinalini yazan: reyyan reyyan Yazdı:

 
           SOSİSLİ LOLİPOPLAR
 
       yufka 4 e bölünür(ince olacağını düşündüğüm için,ben 2 kat yufkayla yaptım)uzun sosisler,sigara böreği sarar gibi fakat,sıkı sıkı sarılıp,1 er parmak genişliğinde,keskin bir bıçakla kesilir,üzerlerine kürdan saplanarak,kızgın yağda kızartılır,sıcak ve ya ılık servis yapılır(walla benimkiler soğumuştu ama yinede tadı çok güzeldi,bende bu tarifi ilk kez yaptım)
 
Ellerine sağlık,çok güzel görünüyor...Kolay ve ikramlık için hoş bir görüntüClapClap  Bu arada perşembe eşimin öğrencilerine yapmayı düşünüyorum,merak ettiğim tavada  mı kızarttın,yoksa fritözde daha fazla yağın içerisinemi attın?ben tavada yapacağım fritöz olmadığından,umarım seninki gibi güzel yapabilirimShocked  ClownClown


Düzenleyen sunacumen - 04 Mar 2008 Saat 17:38
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasemin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 14:29

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hilal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2008 Saat 00:36
ayy reyyan aniden gelen misafir için çok hoş pratik bi tarif harikasın yine yaaaClapClapClapClapClown
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.