|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nesli23 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2017 Saat 21:02 |
Merhabalar hocam kızım ilkokul 1. Sınıfa gidiyor.
Bugün okuldan "florürlü vernik uygulaması " onay formu gönderdiler Acaba onay vermeli miyim Çoğu veli bunun çok sağlıksız olduğunu düşünüyor ve yaptırmayacağını söylüyor Bende size danışmak istedim. |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski maillerde arama yapmak için;
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41340&title=eski-maillerde-arama-yapmak-icin |
|
![]() |
|
nesli23 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
En başta Arama yaptım ama bulamadım
|
|
![]() |
|
Eski maillerde buldum
Önce sakın yaptırmayın para tuzağı demişsiniz 6 ayda bir yapılmalı faydası olmaz diye Bedavaysa yaptırın demişsiniz Kafam karıştı Hiç zymaflour kullanmadım |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
USA'da; bir tek dis icin; $75.oo aliyorlar Turkiye'de nasil oluyorda, bu kadar cocuga, "ucretsiz" yapabiliyorlar!!! Karar sizin..... Esas KONU: Zymafluor olarak alininca zararli oluyorsa, cok daha yogun konsantrasyonda "vernik" olarak surulmesi niye zararli olmuyor??? Dun soyledikleri yalan, bugun kendilerini zor durumda birakiyor. |
|
![]() |
|
75 $ mı? O zaman faydalı birşey bu
Ama içeriğini nerden bilecez, bilemiyorum. Ben yaptırmayı düşünüyorum o zaman 1 kereden birşey olmaz, fazlası zararlıdır herşeyde olduğu gibi kanımca... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|