Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bogaz agrisi ve kulak agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBogaz agrisi ve kulak agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tubis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tubis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bogaz agrisi ve kulak agrisi
    Gönderim Zamanı: 18 Kas 2017 Saat 23:33
Hocam oglum kasim 2007 dogumlu 40 kg.persembe gunu bogaz agrisi ve atesle doktora goturdum. Macrol surup verdi250mg.fakat cuma aksama kadar atesi ve bogaz agrisi oldu.cmt sabah kendini iyi hissetti ve atessiz gecirdi.aksam 8 de kulak agrisi ile acile goturdum.tahlil  ve strep A testi yapildi.sonuclar:wbc 10.16 hgb 1.6-strepAnegatif.crp nefelometrik 63.4.oglumun durumunu degerlerlendirirmisiniz?antibiyotige devam ediyim mi?Bu arada kulak agrisi icin hemen iliadin damla damlattim. Saate kadar azaldi simdi agrisi azaldi.
tan demir tunc bora
Yukarı Dön
tubis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tubis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2017 Saat 00:22
Bu arada mono%11.4
tan demir tunc bora
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.