|
Ekmekle duzelen goz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2018 Saat 09:41 |
Hocam cocuk doktorusunuz biliyorum ama bilginize guvendigim icin size bir sormak istiyorum. Ben ekmegi fazla yemem ozellikle az yedigim gunler gozlerim birden gidiyor etraf pasparlak oluyo hicbisey goremiyorum. Hemen ekmek yiyirum ceyrek ekmek kadar hemen duzeliyor. Her turlu gidayi yiyorum ama ekmek yemedigim vakit bu sekil oluyor kör oluyorum birden ekmek yer yemek normal e dönüyor. Nedendir hicam gitmem gereken bi doktor yaptirmam gereken bi tahlil varmi.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk defa duyuyorum... "ceyrek" ne demek??? Dilimin ceyregimi, somunun ceyregimi??? Simdi Turkiye'de ekmekler ne kadar kuculdu bilmiyorum, ama, 2 filimden fazla yiyorsaniz, iyi bir Dahiliye doktoru bulun derim..
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 1 tum ekmek in yarisinin yarisi .bizim burda ceyrek ekmek derler mesela kokorec alirken yarim ekmegemi ceyrek ekmegemi derler.hocam sorun şu ki ekmek yemedigimde gozlerim kör oluyor etrafi goremiyorum birden isiklar parliyo disardada basima geliyo cunki ekmek yemiyorum ben ekmeksiz diyetteyim ama bu basima geliyor. Buraz ekmek yiyince duzeliyor hemen. Bu hangi hastalik tansyonmu diye dusunuyorum ekmekteki tuzmu duzeltiyor yada kan sekerimmi dusuyor ekmek yiyince duzeliyor. Ekmekle gozlerimin ne alakasi olabilir. Diyet yapamiyorum sirf bu yuzden ekmegi kesince ayni gun gizlerimde gidiyor.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakilmasi gerek... Bir Dahiliyeci gorsun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|