Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızımın geçmeyen hastalığı ve antibiyotik. .
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kızımın geçmeyen hastalığı ve antibiyotik. .

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hydbbk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hydbbk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kızımın geçmeyen hastalığı ve antibiyotik. .
    Gönderim Zamanı: 10 May 2018 Saat 15:50
Merhaba  kadir bey.7 yaşında sürekli hastalanan  bir kızım var.öksürük ve ateş başladı KBB ye götürdüm. .farenjit dedi ve antibiyotik  yazdı direkt. .kızım bikuspit  kapaklı  bu arada. Yani olası bir bademcik enfeksiyonu  kalbi için zararlı. Ve tetikteyim. .ben KBB ye çok güvenmedim .şimdiye kadar  sayısız antibiyotik  kukandik ve çoğu gereksizdi. .Aile hekimine  götürdüm  sonra. Bogaz  spreyi  yazdı. sabah da nasonex  yapın dedi. .Viral  enfeksiyon antibiyotik  gerekmez dedi.ateş düştü. .üstünden 6 gün geçti .kızım bugün boğaz ağrısı  ve öksürük  ile uyandı. .sesi değişmişti.tekrar aile hekimine gittik.bugün muayene etti boğazı kızarmış dedi ve antibiyotik  yazdı. .zitromax yazdı 200 mg lik.ne yapayım şaşırdım artık kadir bey. .kullanmalı miyim sizce? Ne yapayım  bana  lütfen  yol gösterir misiniz? Gereksiz antibiyotik  istemiyorum. .tesekkur ederim  ..

Düzenleyen Hydbbk - 10 May 2018 Saat 15:53
Yukarı Dön
Hydbbk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hydbbk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2018 Saat 15:54
Başka bi KBB uzmanı geniz eti ne çok büyük ne de çok küçük dedi.yaşı daha küçük olsa alırdım geniz etini dedi.sürekli hasta olmasının nedeni  geniz eti ve allerji olabilir mi?

Düzenleyen Hydbbk - 10 May 2018 Saat 15:55
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121937
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2018 Saat 19:18
Virus hastaliklarinda, Nasonex veren SERSERI, daha ne yaptiginin farkinda bile degil... Assagilik soytari;
kortizon kullanarak, vucudun viruslara karsi savasmasini baskiladi. Arkasindan da; utanmadan, Antibiyotik
yaziyor!! Bir daha giderseniz, kesin igne seklinde Antibiyotik verecek.. 

Gripleri; Virusler yapar.. 
Geniz eti; bir "Lenf bezidir".. HER enfeksiyonda buyurler.. 
Cocuklar, doguktan sonra. ilk 1 sene annenin antikorlari ile hastaliklardan korunurlar.. Bu esnada
kendilerinin imali olan antikorlar(bagisiklik maddeleri) yoktur. Bu sebeple, 1 yasindan sonraki enfeksiyonlarda,
vucut, antikorlari olusmamis oldugundan LENF bezleri ile mucadele eder. Bu yaslarda bu sebeple, butun
cocuklarda Bademcikler ve Geniz eti buyuktur..Zamanla enfeksiyonlar gecirilerek, antikorlar olusur .. Bu
sure, zirt-pit, her ateslendiginde Antibiyotik KULLANMAMIS olanlarda, 2 senedir. Her ateslendiginde,
Antibiyotik kullanmis olanlarda, Antibiyotik kullanimi birakildiktan SONRA 2 senedir.. 
Bu sebeple, Turkiye'nin SAHTEKAR KBB doktorlarinin ve cocuk doktorlarinin eline dusen hastalarin
tamama yakini, ilaclarla biktirilarak, ameliyata razi edilirler.. 
Bu ameliyatlar, Ozel hastanelerdemi daha cok yapilir?? Yoksa, maasli doktorlarin cakistigi yerlerdemi??
Eskiden SSK hastanelerinde, bir tek "bicak oparasi" alinmis hastalara bu ameliyatlar yapilirdi.
Simdi; gozu kor olasi "Performans" yuzunden butun hastanelerde bu sahtekarlik uygulaniyor. 
KACIN, ve sadece benim anlattiklarimi uygulayin. 

Yukarı Dön
Hydbbk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hydbbk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2018 Saat 21:03
Kadir bey çok teşekkür ederim  verdiğiniz cevap için. Şu durumda antibiyotik kullanimindan  önce hangi testler yapılıyordu kandaki enfeksiyonu öğrenmek için? Bir  daha antibiyotik  verilirse tahlil için ısrar edeyim. .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121937
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2018 Saat 07:04
Bakin, 10 seneyi geckin suredir anlatiyorum.... Test'e GEREK YOK!!!  
ATES +Agizda pis KOKU +Dilin tamamini kaplayan PAS tabakasi yoksa, Antibiyotik gerekmez, sunu; bi ogrenin artik!!!
Ayrica da; geri zekali Turk doktorlarinin; "Kaninda mikrop var" deme salakligini iyi degerlendirin..
Kaninda mikrop olmasi durumuna; Sepsis denir..  
O salaklarin demek istedikleri sey; "Enfeksiyon var" demek!!  Salak olduklarinda, Sepsis ile Enfeksiyon
arasindaki farki bilmezler. WBC yuksek diye; "Kaninda mikrop var" derler.. 
WBC'nin cocuklardaki degerlerini de hic bilmezler.. 
Kanda mikrop olmasi durumu; "Kan kulturu " ile soylenir.. WBC degeri ile degil..
Anlayin artik Turk doktorlarinin ne kadar salak olduklarini... 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 May 2018 Saat 07:06
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.