|
beslenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enesberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2018 Saat 00:02 |
merhaba hocam 85 cm 12,400 gr 24 aylık erkek oğlum yemek konusunda çok sorunlu 21 aylık emmeyi bıraktı sadece inek sütü içiyor biliyorum gelişimi normal en sson kan tahlili hgb 10,7 çıktı 6 ay önce ama hiç bir şekide et,balık,tavuk yediremiyorum meyve arada muz ve elma sütten başka birşey içmiyor bende sütüne bıldırcın yumurtası ve bal katıyorum başka bişeyde yemiyor hocam ne yapabilirin ilerde kansızlık falan olur mu çünkü et yediremiyorum ne olur yardım edin. Hocam doymuyor da sizin dedeğiniz gibi kakasını top top yapıyor
Düzenleyen enesberk - 24 Haz 2018 Saat 00:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilosu eksik degil.. Anemisi yok.... Doner, Lahmacun gibi hazir gidalardan deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|