|
oynamama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ersey ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2017 Konum: usküdar Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2018 Saat 03:12 |
Hocam 2 yasina yeni giren kizim cocuklarla hic oynamiyor gormezden geliyor cocuklari basina buyruk davraniyo goz temasi adina seslenince bakma var simdiden sagolun hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118944 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her cocuk bir degildir... Bazisi arkadas canlisidir, bazisi degildir. Ayrica da, bir hukum vermek icin cok erken.
|
|
![]() |
|
ersey ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2017 Konum: usküdar Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam krese vercem ama korkuyorum cunku simdi herkeste bi otizm lafi.. hocam kalabalik bi ortamda buyuse idi neden oynamadigini sorgulardim ama benim kizim cok yalniz buyudu yalniz oynamayi biliyo sadece.. mesela eve gecen gun iki arkadasi geldi bize kapida gordugunde sevindi bi 15 dk faln inceledi onlar hopladi kizimda hopladi cok sevindi 15 dk sonra kendi halllerine dondulrr tabi herbiride.. ama onlarin evine gttigimizde kizim hic ilgilenmiyo siz ne dersniz bu duruma evde baska disarda baska
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118944 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz; "herkese" ne bakiyorsunuz??? Turkiye'de; "herkes"; Doktor, Avukat, Futbol otoritesi ve politika uzmanidir.. "-Al su kemani bir parca cal..." desen, "Yapamam" der ama, bir hastalik sor, hemen sifasini soyler!!! Kres'e verebilirsiniz, AMA: tabii; kendi yasitlari ile bir arada olmasi sarti ile!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|