|
Süt, kansızlık, hangi virüs??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2018 Saat 23:08 |
Merhaba hocam. 2 yaşında oğlum dün gece 3 kez istifra etti. Ateşi 38.8 lere çıktı ama calpolsüz hemen düştü. Kendi haline bıraktım ateşi az aralıklarla ateş çıkıp indi. Bugün 2defa ishal şeklinde tuvaletini yaptı. Yine ateşe müdahale etmedim. Dün gündüz arkadaşımın hasta oğluyla sakızlarını değişmişler hemen akşamına o virüs mü hasta etmiştir? Birgün öncesi ekmeksiz epey sucuk yemişti o mu midesini bozmuş olabilir hocam acaba? 2-3 köfte 1 litreye yakın süt içti aralarda da epey su vermeye çalıştım. Dr a götürmedim kusma geçti sıvı da tüketiyor? Fakat hocam oğluma izin versem gğnde 1 litreye yakın süt içecek. Her gün de et yemiyor ama haftada 3-4 kez yer genelde. Bu fazla süte yediği et yetersiz gelip kansızlık oluşabilir mi? Sizin sayenizde dr a da gitmiyoruz tahlil falan da hiç yaptırmadık. Her gün de et yemiyor ne yapmalıyım? Karışık oldu hocam kusuruma bakmayın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonucta, yedigi bir gidadan mikrop kapmis.. Sakin ilac vermeyin, barsaklari temizlenince, kendiliginden iyilesir. Sut icmek ile kansizlik yapmaz.. Ama, tek basina ileri yaslarda, sadece sut icildiginde, yeterli demir alinamaz.. Et yemesi sart.. Her gun yemese de; gunde, ortalama bir kuru kofte kadar etli gida almasi yeterlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|