|
hazımsızlık-kendim icin- |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2018 Saat 22:32 |
32 yaşında bayanım. 10 haftalik hamileyim. hemen hemen hamileligim basindan beri hazımsızlık problemj yasiyorum. sabah yaptigim kahvaltidan sonra öğle yemeği hafif atistiriyorum sonra meyve corba ve salata ile gunu bitiriyorum. buna ragmen aksamlari siskinlikten cok muzdaribim.cok istahliydim kendimi bildim bileli. simdi istesem de yiyemiyorum surekli bir tokluk hissi siskinlik ve gaz sıkıntısı yasiyorum. ne yapabilirim beslenmede neye dikkat etmeliyim ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde 1 tane Festal draje alin.
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Hazimsizlik sorunum ilac almak uzereyken gecti, simdi daha iyiyim. 12 haftalik hamileyim kan ilaci yazdi kadin dogum doktorum ama hgb 12.3. Hangi ilaci yazdigini bilmiyorum. Evde onceden kullandigim oroferon vardi. Onu kullansam olur mu? Eger kan degerimi 12 seviyesinde tutabilirsem yine de kan ilaci kullanmam gerekir mi? Demir baglama kapasitem 270 civarindaydi son tahlilde. Kendimi bildim bileli demir eksiligi anemisiyle ugrasirdim. Bir tek hamileyken daha iyiyim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu seviyede tutabilirseniz, Demir ilaci gerekmez.. '60 'li yillarda, Turkiye'de demir ilaci diye bir ilac yoktu.. Hacettepe, Samsun'daki Adeka ilac firmasina,alim garantisi vererek, Demir ilaci imal ettirdiginde, Istanbul Universitesi Tip Fakultesi hocalari hop oturup-hop kalkmislardi!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|