|
Grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mmerosejaune ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2018 Saat 07:34 |
Hocam, ev halki olarak grip geciriyoruz. 3 yasindaki ikizlerim birer gun ateslendiler, ertesi gun toparladilar. Ancak oglumda oksuruk devam ediyor. Benim siddetli bogaz agrim var, su bile icemez durumdayim. Dilimin rengi soluk pembe-sari arasi. Ara ara sicak basiyor atesim en yuksek 38,5 oldu. Balli limona devam ediyoruz.
Daha once hic grip asisi olmadik, cocuklarla birlikte yaptirmak istiyoruz sizin oneriniz dogrultusunda. Cocuklar icin su an yapilmasi uygun mudur? Cunku onlari tekrar hasta etmekten korkuyorum. Ben de iyilesir iyilesmez olayim diyorum. |
|
![]() |
|
mmerosejaune ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu mesajdan sonra durum degisti: oglumun sesi catalli cikmaya basladi ve olcmedim ama vucudu isinmaya basladi. Iyilestikten sonrayi mi beklemeliyiz asi icin?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip asisi, hasta iken bile yapilabilir.. Hastaneye yatacak kadar hasta olanlar haric.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Hocam grip tabloma gozde kizariklik ve capaklanma ile kulakta su varmis hissi eklendi. Tedaviye aynen devam mi bir seyler eklemek gerekiyor mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizin icin ise: Iliadin damla, gunde:2x4 damla, 5 gun kullanin.. Kullanim seklini eski maillerden okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Merhaba hocam, illiadin kullaniyorum, hisirti gitti. Ama hala hassas hissediyorum kulagimi ve hafif bir duyma kaybim var. tedaviye bu sekilde devam mi ekleme yapmak gerekir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen devam edin, zira baska bir sansiniz YOK!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|