|
9 AYLIK HEMOGRAM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zirfak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2018 Saat 10:33 |
Merhabalar hocam
İkiz kızlarım 9 aylık oldu ve sağlık ocağının ısrarıyla hemogram yaptırdık(demir damlası kullanmadık) DOĞUM 9 AYLIK ELİF 47cm2,8kg35cm 71cm8,9kg43cm (mamayla besleniyor)(istahı fazla) FATMA 47cm2,5kg35cm 71cm8,5kg43cm (anne sütü)(iştahı az) ELİF FATMA WBC 7,8 8,4 RBC 4,2 4,4 HGB 11,1 11,2 HCT 34,7 34,1 MCV 83 77 MCH 26,6 25,3 MCHC 32 32,8 RDW-CV 11,9 12,6 PLT 344 453 MPV 4,9 6,9 PDW 9,2 14,4 PCT 0,368 0,311 Hocam değerler bunlar. Görüşleriniz nelerdir?Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakin bu Saglik ocaklari, sirf; sanki bir is yapiyorlarmis gibi, kendilerine is cikarip, devletten para alirlar.. Bu resmen, SAHTEKARLIKTIR.. Bir daha da SAKIN bu geri-zekali Saglik ocaklarina kanip, tahlil filan yaptirmayin. Bu AHLAKSIZLARIN butun gayesi, cocuk kan degerlerinin yanina; "eriskin Referans Araliklarini" yazip, sanki anemi varmis gibi gosterip halki kandirip DOLANDIRMAKTIR.. Bu ASSAGILIK SAHTEKARLAR, cocuklardaki HGb degerinin eriskinlerden daha dusuk oldugunu bilmiyorlarmi??? DOMUZ gibi bilirler ama islerine gelmez.. Simdi bu tahlili Saglik ocaginin doktoruna gosterin bakalim ne diyecek!! Bu yasta HGB alt siniri: 10,5g/dL dir.. Sizde ise, her ikisinde, HGb:11g/dL'nin ustunde.. Gorelim bakalim durust bir doktormu, yoksa assagilik bir sahtekarmi?? Haaaa, bir de bu gunlerin yeni modasi; herkese; Thallassemia diyorlar, sakin inanmayin.. |
|
![]() |
|
zirfak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam zaten 3 aşağı 5 yukarı tahmin edebiliyorum. Sanki zorunluymyşum gibi ısrar edince yaptırdım. Muhtemelen kullandığınız şurubu artırın diyecek çünkü alt sınır 12 bellemişler. 4 aylıkken verdikleri şurubu kullanmıyorum bile. Sizin görüşünüz daha önemli gördüğüm için size soruyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Turkiye'de, Saglik bakanliginin kendisi dahil hicbir saglik kurulusuna inanmayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|