|
Kulaktan kan geldi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2018 Saat 19:25 |
Hocam oğlum 4 yaşında
Az önce kulak pamugu ile kulagını hafifçe temizleyeyim derken Oğlum kolum çarptı ve kulaktan biraz kan geldi hocam Pamukla sildim temizledim su an kanama yok ama acaba kulak zarına bir Hasar oldu Ne yapayım hocam kbb ye gideyimmi bir zarar olur mu kulaga Hocam lütfen acil bir cevap yazabilir minisiniz Sizd b cevap gelene kadar doktora gitmiyeceğim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak kepcesinden, kulak zarina kadar olan kisim; duz boru seklinde degildir.. Disardan baktiginizda, nasil ki, kulak zarini goremiyorsaniz, kulak ccubuguda kulak zarina bu sekilde erisemez.. Ozel alet gerekir, veya bilerek, kasten ve zorlayarak cubugu sokmaniz gerekir. |
|
![]() |
|
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Hocam kulaktan kan geldiği için sadece temizledim
En kötü senaryoda ne olabilir ki hocam Biraz takip edeyim başka bir belirti va olursa yazarım hocam duyma sokıntısı vb Bir dahada elime kulk çubuğu almam valla aklım beynim çıktı :((((( |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Hocam gece uyurken 2 defa daha sildim
Biraz daha kan gelmişti Hocam doktora gideyim mi Kulağında bir sorun oluşur mu acaba nerden geliyo bu kan |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kanama devam ediyorsa, gidin..
Sonucu yazin.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Hocam merhaba,
Gün içinde kanama hiç olmadı. Korktugum için banyo da yaptıramadım Belki kulaga su kaçırırım belki olumsuz bişey olur diye Doktora da gitmesim hocam gittiğimde bi sürü gereksiz tahlil isteyip Antibiyotiksiz dönemiyorum kbb lerden çünkü O yüzden bitek sizinle hareket ediyorumi iyiki varsınız Gün içinde kanam olmadı hocam sabah kuruyannkanı sildim Bu gece tekrar kontrol edicem, şimdi telefonun ışıgı ile kulaga bakmaya calıştıgımda Kurumuş bir parça görüyorum kan mı kurudu bir yaramı oluştu Anlamadım tabii, agrı yok, işitme ile ilgili bişi su an yok hocam Banyo yaptırmamda bir sakınca olur mu hocam? Kontrol için bir süre sonra kbb ye gideyimmi bi baksın diye ilacı zaten size sormadan almam |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zaten, kulak zarina erisebilmeniz, imkansiz… Muhtemelen, kulak yolunu tahris ettiniz.. Kuruyanlari, uzerine kolonya damlatilmis kulak cubugu ile silin. Banyo yapabilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Eki 2018 Saat 05:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|