Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebek sarsılma düşme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bebek sarsılma düşme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebek sarsılma düşme
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 00:24
Kadir hocam sonunda size ulaştım cok şükür... sizin sayenizde doğruyu bulanlardanim ... Hocam benim sorum bayağı gecikmeli sizden haberim yoktu ozamanlar. Oğlum 3 aylıktı babası yataktan düşecekken refleksle yakalıyor belinden kafası geri bir şekilde sarsılıyor. Öyle bir ağladiki avaz avaz titreyerek 1 dakika sonra derin bir uykuya daldı ama ne uyku hiç bir güç uyandıramiyor. Kaptığımız gibi acile koştuk araba da gözünü açtı ama yinede durgundu hastahaneye gidene kadar epey kendine geldi doktor daha çocuğun yüzüne dahi bakmadan gidin tomografi çektirdin dedi eşimde bir hırsla çıktık ordan kızıp sonra bir doktor çevirdi ne oldu bebege diye baktı bisey yok bu çocukta eve gidin takip edin dedi daha sonrası herhangi bir araz olmadi tamamen kendine gelmesi 1 saati buldu diyebilirim .. Hocam şuan oğlum 3 yaşında zehir gibi bir çocuk masallah gelisimiyle her yonden onde gidiyor cok sukur ..o derin uyku neydi hocam 2 seneyi geçti düşündükçe çıldırıyorum ilerde bir sorun açmaz degilmi bize hocam... allah size sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin bizi aydınlatmaya devam edin sevgiler saygılar KizBebek
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 04:09
Olsa idi…….  O ANDA OLURDU!!!!  
Ayrica da, bebekler o kadar curuk yaratiklar degillerdir… O dusme hadisesi, normal bir dogum esnasindaki 
 travma  yaninda, devede kulak kalir…. 
Goruyorsunuz,bazi Turk doktorlarinin kafa yapisini!!! Tahlil-Tetkik olmadan, hicbir teshis koyamazlar..
Allahtan, ikinci doktor, akli basinda bir doktormus da, size panikletmemis… 

Yukarı Dön
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 08:14
Hocam sormayın bunlar nasıl doktor eğilipte yüzüne bile bakmadı çocuk uyudu uyandiramadik diyorum bir cevap vermiyor siz ta oralardan cevap yazıyorsunuz bize ayaklarına kadar gidiyoruz adam yerine koymuyorlar bizi.. iyiki sizi tanıdım hocam sizi doguran annenin ellerinden operiz çok teşekkür ederim sevgiler saygılar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.