| 
 | 
| Idrarda kan | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| brkay   Üye     Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Idrarda kan Gönderim Zamanı: 16 Kas 2018 Saat 18:32 | 
| 
   Hocam merhabalar. 2014 ocak doğumlu18.5 kg agirligindaki oglum, iki gün önce gece idrarını acılı şekilde yapmaya  başladı.ertesi gün kreşten aldığımda devam ettiğini gördüm.kesik kesik ve son damlalarında kan görünce çocuk acile gittik, ilk resim ilk idrar tahlili,bu tahlil sonucu ikinci tahlili gerek görerek ayrica kan tahlili de yaptilar.sonuclari size gonderiyorum. Zimaks antibiyotik verdiler ve çocuk nefrolojiye yönlendirdiler,ultrason istediler. Ayrıca iki gün sonra da idrar kültürü çıkacak, endişelendik baya, değerlendirmenizi rica ediyorum. Nitrit negatif ama bu kan neden oluyor. Ayrıca bugün idrarını yaparken acıları azaldı,kan da gelmedi. bide sizin dediginiz gibi sabunlu suda oturma da yaptık. 4GP.ME/bbtc/1542381334418.jpg 4GP.ME/bbtc/1542381419414.jpg 4GP.ME/bbtc/1542381470207.jpg 4GP.ME/bbtc/1542381523927.jpg | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 16 Kas 2018 Saat 19:53 | 
| Tas veya Kum dusuruyor..  Aptallar, bu kadar Test'e ne gerek vardi?? Bari birde "Gebelik Testi" isteselerdi!!!!! Bir o eksik kalmis!! Bol su icirin.  SAKIN Kultur sonucuna inanmayin.. Zaten erkek cocuklarinda kizlardaki gibi Sistit OLMAZ.. Aptal bunlar!! SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Turkiye'nin cocuk doktorlari ; Ya Allerji derler, yada antibiyotik dayarlar.. Zekalari ancak buna yeter…  NOT: Goruyorsunuz degilmi, idrarda hakiki bir kanama oldugunda, nasil; Idrarda Protein:++ oluyor..  Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Kas 2018 Saat 19:55 | |
|  | |
| brkay   Üye     Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 18:57 | 
| 
   Hocam merhabalar. 3 günün sonunda çıkan idrar kültürünü ve ultrason sonucunu da size gonderiyorum. Yorumlarınıza sunuyorum. Ayrıca bu sonuçlara göre 10 adet 200 ml olacak sekilde amikozit iğne yazdilar.Vücudunda dirençli bakteri varmis. Size danışmak istedim. 4GP.ME/bbtc/1542642421355.jpg 4GP.ME/bbtc/1542642516206.jpg | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 20:10 | 
| SAKIN o geri zekali sahtekara inanmayin!!!  O ureyen bakteri, disarden kirlenme sonucu bulasan mikroplar..  O yuzden bu kadar direncli cikiyorlar.. SAKIN Antibiyotik vermeyin…  Salak!! Birde Igne vermis!!!  Sakin ha.....  | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |