|
Geçmeyen kaşıntı hocam yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2018 Saat 11:30 |
hocam resimdeki kaşıntılar neden olur . Uyuz ilacı kullandım geçmedi ve kollarımda da başladı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski bir UYUZ durumu… Uyuz sampuani alin ve yikanin.. Sampuan en az 4 dakika vucudunuzda dursun.. Yikandiktan sonra, olen parazitler kasinti yapmaya devam ederler, onun icinde, 4-5 gun kasinti oldugunda, Hipokort krem surun. Banyodan EVVEL, giyeceginiz ic camasirlarini ve yatak takimlarinizi , kaynar suda yikayin ve kizgin utude (yakmadan) utuleyin.. Hasta iken kullandiginiz butun ic camasirlari ve yatak takimlari da bu sekilde yikanmis ve utulenmis olacak, yoksa, bunlardan tekrar gecer.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2018 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam teşekkür ederim bebeğime de aynı şampuanı mi kullanayım şampuan in adı nedir. Bebeğim 7 aylık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye'de hangisi satiliyor, bilmiyorum. Benim zamanimda; Kwell vardi.. Bebeginizde, kasinti varmi??? Varsa o zaman 1 defa yikayin ve sampuan cildinde 4 dakika kalsin. Ayni sekilde ic camasirlarini ve yatak takimlarini da temizleyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Kaşıntı var hocam bebekte ancak benim vucudumda olduğu gibi yaralar yok. Ona da metrin krem sürmüştük geçen hafta ama bi faydası olmadı halen kaşınıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ikiniz de yikanin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam merhaba yazdıklarınızı harfiyen uyguladım çok şükür iyiyiz. Hocam bu ölü parazitlerin kaşıntı yapması daha kaç gün sürer Yarın bir hafta olacak şampuanı surdugumuzden beri. Birde 7 aylık bebeğim halen dirsek iç taraflarını birde kıyafetlerini çıkarınca vücudunu halen kaşıyor. Yarın bir hafta olduğuna göre tekrar bebeğime kwell şampuan sürüp 4 dakika bekletsem bir sakıncası olur mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
3-4 gun surer!! Biraz daha bekleyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|