|
Neu wbc dusuklugu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2018 Saat 21:48 |
|
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://m.YollaYap.com/bbtc/1543776316353.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- WBC:4,65 = Antibiyotik gerekmez, Viral bir enfeksiyon var.. 2- HGB:11,06g/dL = Anemi yok.... Laboratuvarin salakliklarina gelince: 1- PLT birimi: g/dL degildir.. (x10³/mm³) olarak belirtilir.. 2- Neut %+LYM%+Mon%+ Baso%+ Eo% lerin toplaminin 100 etmesi gerekir..Sizde etmiyor. LUTFEN, bu yapilan salakliklari bu laboratuvarin sefinin gozune sokun. Adam gibi rapor versinler.. Sonucu mutlaka yazin.. Bu ahmaklara hadleri bildirilmezse, cok cocugun basini yakarlar, zira simdiki cocuk doktorlari OKUZ oldugundan, Laboratuvarlar onlerine ne koyarlarsa yerler!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Ara 2018 Saat 04:09 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam birde antibiyotikli igne verdiler kullansin mi neu değerini yukseltmek icinmis
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN HA!! Cocuk doktorlari en basit "kan sayimini" bile degerlendiremiyecek kadar salaktirlar!!! Sakin, antibiyotik filan vermeyin… Diyorum size; salak bunlar!! Antibiyotik tedavisi ile NEU degeri yukselmez!!! Yuksek ise duser!!! Cok CINS bir doktormus! Bu kadar salak olani dunya da zor bulunur..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|