|
BURUNUN DEVAMLİ TİKALİ OLSUN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
**Mehtap** ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı **Mehtap**
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2018 Saat 02:27 |
Merhabalar Hocam
İlk olarak yardimlariniz icin sizlere cok cok tesekur ediyorum.7aylik bebegim var.2aydir kesintisiz burun tikanikligi var.geceleri daha cok artan, horultu sekline donen bi tikaniklik oluyor.cocuk nefes alamadigi icin geceleri hep huzursuz,agliyo.goturdugumuz doktor geniz eti oldugunu belirterek zaditen damla,nazonex,rifrant,xlear die burun spreyleri verdi ve gun icinde kullanmamizi istedi.cocuk hicbir duzelme olmadi.sizin yazilarinizi okudukdan sonra hepsini birakdim.fizyolojik serum kullandim.daha sonra illiadin damla ya gecdim 2gundur kullaniyorum yakasina cold mix damlatiyorum ginde 2kez. Simdilik bi degisiklik olmadi.İlliadini 3gun kullandikdan sonra tekrar fizyolojik seruma mi devam edelim. onda kullanim suresi ne kadardir.cok cok tesekkurler simdiden |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, SAKIN o ilaclarin tekini bile kullanmayin!!! 7 aylik bir bebege bunlari verebilmesi icin, baya CAHIL olmasi gerekir.. Iliadin, 3 gun kullandiktan sonra, 1 gun serum fiz ile idare edin, sikayetleri devam ederse, tekrar 3 gun Iliadin baslayin. Goruyorsunuz degilmi?? Tipik Turk doktoru, 7 aylik cocuk icin bile: "-Geniz eti var" diyebilecek kadar SALAK!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Ara 2018 Saat 05:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|