|
Uyku Egitimi hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Npys ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2018 Saat 08:41 |
Merhabalar Kadir Bey,
Son zamanlarda oldukca gundemde olan uyku egitimleri ile ilgili ne dusunuyorsunuz? ferber, tracy hogg yatir kaldir vs cesitlilieri var. 5 aylik oglum geceleri uyandigi icin uygulamayi denedim fakat cok agliyor. Cocugu okadar aglatmak dogrumu bilemedim, Savunduklari, uykunun ogretilebilir bir bulgu oldugu. Konu ile ilgili dusuncelerinizi cok merak ediyorum. Saygilarimla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabi canim, tabi!!! - Cis yapmasini ogretin. - Cignemesini ogretin. - Elini agzina goturmesini ogretin. - Hepsi bitti, simdi birde; uyumasini ogretin… Oldu canim……
|
|
![]() |
|
Npys ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Hocam tekrardan,
Yani gonul rahatligiyla oglumu carsafta sallayip uyutabilir miyim :) Zira kendisi sadece o sekilde aglamadan uyuyor .. |
|
![]() |
|
Minelmelis ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Minelmelis
Hocam bende bu konuyu çok merak ediyorum.uyku eğitimi alanlar çok memnunlar.ilk 3 günün zor geçtiğini sonra çocuğun alistigini söylüyorlar.bu konuyla ilgili yazılmış bir sürü kitap da var.sizce gereksiz mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yerseniz, paraniz coksa, buyurun…. Carsafta veya ayakta sallamanin bir zarari yoktur.. Turk Tip Fakultelerindeki Prof. larin dogru durust Ingilizceleri olmadigindan, "Shake" ile "swing" arasindaki farki bilemezler.. Google tercumesi ile iste boyle, abuk-subuk tercumeler yaparlar… Biri; "silkelemek" digeri "sallamak" … Sakin Turk cocuk doktorlarina inanmayin.. |
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Hocam bu konuda size şiddetle katılıyorum çocukları bağırta bağırta eğitim veriyorlar azcik çocukları kendi haline bıraksalar zaten herşey yoluna girecek👍👍👍👍
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ZATEN, Turk doktorlarinin en sevdigi hastaliklar, "kendiliginden duzelen" hastaliklardir.. Eski sarlatanlar; okur-uflerdi, simdiki sarlatanlar ilac yaziyorlar veya boyle tedaviler veriyorlar.. Benim torunuma bile; - Kulagi duymuyor , dediler.. - El becerisi yok , dediler. ( 4.sinifta, sinifin en hizli "key-board" kullanani) Otistik bile dediler.. Turkce , Ingilizce ana dili gibi konusur, Dubai'de iken okulda biraz arapca bile ogrendi… Simdi S.Carolina'da, okudugu okul Cin'ce tedrisat yapiyor, onu da ogreniyor. Siz ne bakiyorsunuz Turkiye'deki Saglik calisanlarina!!!
|
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Maşallah hocam allah nazarlardan korusun ....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|