|
Gözde Kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2018 Saat 18:21 |
Değerli Hocam merhaba,
Bugün sizi meşgul ettim, bir sorum daha olacak; kıymetli vaktinizi bize ayırdığınız için çok teşekkür ederiz. Kızım 10 yaşında. Strep A pozitif çıktı; tedavisini oluyor. Ateşi düşmeye başladı. Ancak şimdi de gözleri kızardı. Sabah ara ara göz pınarında çapak gibi iltihap birikti. Bulanık görüyorum diyor. Evde tobrex varmış. Kullanmak istedim ancak sizin de fikrinizi alabilir miyim? Bu ilacı nasıl 4 saatte bir kullanacağız? Yada 4*1 nasıl olacak? Neden soruyorum; kızım okula gidiyor. 1 hafta boyunca okulda kullanması bu şekilde mümkün değil. -Sabah-akşam kullansak olur mu? Başka çarem de yok gibi... -Tobrex içinde antibiyotik ve/veya kortizon var mıdır? Çok çok teşekkürler, Sevgi ve saygılarımızla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4x1'er damla her iki goze. 4 saatte bir DEGIL.. Tobrex antibiyotiktir. Sabah, okuldan gelince, ve aksam yatmadan once damlatin.
|
|
![]() |
|
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel düşünmüşsünüz hocam, teşekkürler,
Antibiyotik olarak belirttiğiniz için endişelendim. Kızım okuldan 17:00'de geliyor. Sabah erkenden çıkıyor. Tek kullanım şeklim; sabah 07:00 - akşam 19:00 olabilecek. Gözü kapalı iken sıktığımız için 2'şer damla yapıyoruz. Bu durumda bizim kullanım sizin önerdiğiniz gibi olamıyor. Hatalı mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek damla bile yeter.. ZATEN goz; 1 damladan fazla ilaci disa akitir. Bir tek, gozu ISKALARSANIZ, bir daha damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|