|
Gaita da gizli kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zynpkhy ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2018 Saat 16:22 |
Hocam merhaba bebeğim 7 aylık 3 haftafır ishal bahsetmiştim size bugün hastaneye götürdüm gastroentoloji bölümüne gönderdiler kaka tahlili istediler birde gizli kan testi, alerji bölümünde de alerji testi yaptırdık temiz çıktı sonrasında kaka tahlili temiz fakat kakada gizli kan pozitif çıkmış bu nedir neden kaynaklanır neyin habercisidir hocam bilginize ve tavsiyenize ihtiyacım var
|
|
Zeynepkahya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 7 aylik bir bebekte Allerji testi ha!!! Bunlar baya AC KALMIS YAMYAMLAR!! 2- Gaitada "Gizli kan" bakilmasi icin, 2 gun anne memsi emmemesi SARTTIR.. Ne malum, o kan anne memesinden gelmedi?? Salak bunlar ya!!! Bunlar sadece; o doktor ve o tahlili yapan Laboratuvarin, salak oldugunu gosterir. Hic kafaniza takmayin.. O guduk akillari ile, sanki cocuk kandiriyorlar.. |
|
![]() |
|
Zynpkhy ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biz kime güveneceğiz hocam özel hastaneler zaten para diye bizi ellerinde oynatıyor bu defa devlet hastanesine gittim orda da bizi denek gibi kullanıyorlar Allah sonumuzu hayır etsin .. Süt alerjimiz olabilir diye bende bebeğimde süt ürünleri diyeti yapıyoruz gereği var mı bilmiyorum 10 gün diyet yapacaksın dedi doktor kızımın ishalide açık sarı ve iyice sulu bir hal aldı fakat hemen hemen her emme sonrası kakasını yapıyor ben gün içinde bol su veriyorum umarım yeterlidir korkuyorum hocam bu kadar ishale bebeğim nasıl dayanacak 😞😞😞
|
|
Zeynepkahya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; o salagin sacmaliklarina kanip, diyet filan yapmayin.. Resmen salak!! 10 gun diyet yapinca, "Sut Allerjisi" duzeliyormu imis!!! Kusma olmadigi surece; ishal ile bir "Su kaybi" asla olusamaz.. Ne korkuyorsunuz ki?? Hic mi yazdiklarimi okumadiniz?? Hicbir ilac vermeyin, sadece aralarda su teklif edin. Cok okumaniz lazim.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyorum hocam okumam mı günde 20 keze kadar bile normal dediğinizi bilirim ama işte çok fazla kafaya takıyorum hep vesvese işte okusamda direk sizin ağzınızdan duymak istiyorum sanırım ancak bu şekilde rahatlıyorum Allah razı olsun sizden başımızdan eksik etmesin 🙏🏻
|
|
Zeynepkahya
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|