|
Ateş balgamlı öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nisam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 14:29 |
8 aylık 10 kilo erkek
3 gündür ateş var en çok 40 gördük. Paranox fitil dolven ve Apireks verdim birer kere. Balgamlı öksürüğü ve hırıltısı var. Kan tahlilinde değerler normal ama şimdi doktordan geldik Yarım prednol verdi yaptırmadım. Bricanly ve asist verdi onlarıda almadım Eski yazılarını okuyorum sürekli. Tıkanır dedi ilaçları kullanmazsam. Ne yapayım hocam yol gösterin bana. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Dolven ile Apireks, AYNI ILAC!!! Ayni gun icinde, iki ilaci (SANKI farkli imis gibi) beraber verirsiniz, cocukta ZEHIRLENME olur.. Turk doktorlari; okuma ozurludur, onlar bunlari bilmezler, bari SIZ cocugunuza verdiginiz ilaclarin ustunu okuyun.. 2- SAKIN Prednol yaptirmayin (Tam bir sahtekar). Onun maksadi; bagisikligi kortizon ile baskilayip, " 1 hafta sonra, daha beter duruma gelmeniz icindir.. 3- SAKIN Asist vermeyin, bronslarda spasm yapar (kasten veriyorlar, "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilacidir) ve 1 hafta sonra hiriltilar baslayinca, "Sahtekarligin 2. safhasina" gececek!!! Asist'in agizdan verilen sekli bir tek: "Parasetamol zehirlenmelerinde" panzehir olarak kullanilir.. Balgam inceltici seklinin, ozel cihazi vardir, dogrudan Akcigerlere puskurtulur. Surup sekli puskurtulmez!!! Mutlaka; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarini OKUYUN.. 4- Bricanyl; Astim ilacidir, bu da gene ayni maksat ile verilir. Bronslar genisleyince, mikroplarin ve ifrazatin Akcigerlere inmesi kolaylasir.. Cok okumaniz lazim COOOOK! SAKIN, bir daha bu assagilik sahtekara gitmeyin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2019 Saat 19:50 |
|
![]() |
|
nisam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim cevabınızdan dolayı. Şuan olan hırıltılı nefes öksürük vs.
Önemsemeyeyim mi bunları? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates varmi??? Solunum sikintili mi, agiz cevresinde morarma varmi??? Solunum sayisi, dakikada 60'dan fazlami??? Bunlar onemli.. Sahtekar cocuk doktorlarinin tuzaklarina dusmeyin. Astim'da: ASTIM KRIZI olur.... Siz hic, astim Krizi gordunuz mu?? Turk doktorlari; sahtekar olduklarindan, her hiriltiya, her oksuruge, Astim derler... ASLA Grip teshis etmezler.
|
|
![]() |
|
Ateş var hırıltılı nefes ve öksürük. Genel durum iyi. Tamam hocam
Sağlun sayenizde rahatım. Bugün ateşli günün 3.günü. |
|
![]() |
|
Ateş düşmüyor genelde 38.5 ve üstü. Hemen müdahale etmiyorum
Bi saat oldu fitil vereli ama hala 39.5ta hocam. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir.. Sakin Turk doktorlarinin sizi ATES ile korkutmalarina izin vermeyin.. Ates; vucudun savunmasidir. Mikroplarin hayatini zorlastirir.. Ates ile ilgili 3 makaleyi, on sayfadaki Yazarlar bolumunden, benim makale listemden bulup okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam ateş bitti bugün sabah kalktığında yoktu.
Şimdi öksürük çoğaldı burun akıntısı akıyor biraz biraz. Nefes alırkende baya ses geliyor. Dra gitsem garanti hava verecekler. Dili de beyaz benekli. Pis koku yok. Ateşliykende öksürük ve hırıltısı vs vardı ama ateş bittikten sonra çoğaldı. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|