|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2019 Saat 21:10 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gozlerde: Capaksiz kizarikliklar, asiri TV, Bilgisayar, Laptop, Tablet veya Cep telefonuna, gozlerini kirpmadan bakmak sonucu olusur. Bunlarin "iltihap" ile en ufak bir ilgileri yoktur.. ANCAK, boyle bir durumda gozde; yanma-batma sonucu, Eli ile devamli gozlerini ovusturursa, mikrop kaptirabilir, capaklanma baslar, o zaman "Goz iltihabi" denir. |
|
![]() |
|
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yanlış anlattım sanırım. Sadece alakası var mıdır diye ek bilgi olarak söylemiştim kreşte göz iltihabı var diye. Ben yanaklardaki kızarıklığı sormak istedim.
Sadece akşamları yoğun ve pütür yok. Ne olabilir? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onemli bir sey degil, yapisal bir durum.. Yuzunu (evde veya yuvada) sildiginiz bir bez bile yapabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|