|
Astim... sinüzit tanisi ve bisuru ilac yenileyen h |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayseebrar42 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayseebrar42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2019 Saat 22:53 |
Merhaba hocam size 19 yasinda yegenim icin yaziyorum. 1 ay once oksurek geniz akintisi ve ates rahatsizligi icin doktora gitmis ve astim bronsit tanisi koymus. antibiyotik fis fis, alerji hapi mide koruyucu vermiş bu ilaçlari cok kullanamamic cocukta mide agrisi ve kasinti olmus. Yaklasik 15 gundur talan iyiydi simdi yenileri bu kez bademcikleri şişmiş ve asiri bi oksurek var. Simdi tekrar doktora gitmek istiyor onlara sizden bahsettim ama bilmiyorlar sizi haliyle bana pek inanmadilar ne onerirsiniz gitsinler mi tekrar doktora yazdıklarınızı okutacagim teşekkürler hocam😊
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz, Turk doktorlari her bir "halta" Astim derler.. SAKIN bu pustlara inanmayin.. SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Ates+Agiz kokusu+ Dili kaplayan pas tabakasi YOKSA, Grip demektir, sakin antibiyotik veya bu salakca verilen astim ilaclarini kullanmasin.. Sadece; Limonlu bal (Strepsil pastil de olabilir), serum fiz ve ColdMix kullansin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|