Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kesik kesik başlayan öksürük artışı.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kesik kesik başlayan öksürük artışı.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Glnrkzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 265
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glnrkzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kesik kesik başlayan öksürük artışı.
    Gönderim Zamanı: 18 May 2019 Saat 00:47
Merhaba Kadir Hocam.

Oğlum 7yaşında. Kesik kesik istemsiz öksürükleri oluyor 3 gündür. Yani o cabalamadan öksürük geliyor ve arka arkaya tekrarlıyor. 
Hafif burun akıntısı var ama tıkalı değil. Ateş bulantı halsizlik yok.

Normalde gece uykusunda öksürük tutarsa dondurucudan buz alır koklatırım buharını geçer hemen ama o da işe yaramıyor zaten uykuda da oksurmuyor.

Bu gece ballı limon, burnuna nazal yıkama, buzu koklattık, en son peditus verdim ancak uykuya daldı. Birde kaloriferleri yaktık soğuk algınlığı ise belki iyi gelir diye. Bu saydiklarimi 15 dk ara ile yaptım biri işe yaramayınca diğerini denedim.

Gecen okulda sıcaklamış afacan kafasına su dökmüş kiyafetinin göğüs kısmı ıslaktı 10_15 dk olmuştu henüz tesadüf gördüm. Hemen üstünü değiştim ama okul içi cereyan yapıyor.
Aksama başladı oksurmeye.

Benim yapmam gereken test falan nedir hocam. Gidip hiç bilmedigim bir doktorun insafına sığınmaktan korkuyorum açıkcası. 
Daha önce bu şekilde oksuren bir yetişkin e zature teşhisi koymuşlardı içim de tedirgin. Ama o cigerden gelen cızırtılı ses olmuyor bizim çocuk oksururken. 1 saat oldu hiç oksurmedi ama bundan önceki1 saat sürekli oksuruyordu. Gelen öyle ahım şahım birşey de yok öksürük ile.
Sanki her akşam biraz daha uzuyor öksürük süresi.
Her şeyin başı sağlık
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 122367
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2019 Saat 02:29
1- Sabit Forum yazilari arasindaki; "Oksuruklu hastaliklarinin Tasnifi" tablosunu inceleyin. 
2-Forumdaki, konu-cevaplari okuyun.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.