|
BEbeğimin baş çevresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Buketlegünes ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Buketlegünes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2019 Saat 21:34 |
Hocam size sorularım bitmiyor . Bebeğim 7 aylık kilosu 6900 boyu 68 cm ve baş çevresi 41 cm kız bebek . Baş çevresi Persentil altında çıkıyor . Ben önerirsiniz teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendiniz ölçün.. Bilhassa Sağlık ocaklarında, sırf sizi telaşlandırıp, kendi doktorlarına yönlendirmek için,
kasten eksik ölçenler var!! Ayrıca da, 7 aylık (kız) baş çevresi:40.7 dir.. Sizde eksik bir değer yok. |
|
![]() |
|
Buketlegünes ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Buketlegünes
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendim ölçüyorum hocam ben zamandır sağlık ocağına götürmedim. Yani persentile göre aşağıda yazıyor . O yüzden size sormak istedim . Teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|