|
Erken Ergenlik hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zlemeser ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2019 Saat 16:00 |
Hocam merhaba Kızım 9 yaş 9 aylık 11 temmuzda hafif lekelenme oldu 3 gün azar azar kanama devam etti Endokrin uzmanına gittik Sol el röntgeni ve alt batın ultrason istedi Kızım şu an 148 cm boy, 29 kilo Sol el röntgeninde kemik yaşı 12 çıktı Ultrasonda ise yumurtalıklar çok küçük olduğu değerlendirildi Doktorumuz boyu en fazla 160 cm olur Daha büyümez . Hormon testlerine bakalım dedi Benim boyum 165, eşim 180 cm Kemik yaşı durdurulur mu ne yapmam lazım kemik yaşı ilerlemesin diye Ve boyu daha uzamaz mı İştahlı bir çocuk değil nasıl kemik yaşı 12 çıktı bilmiyorum Çok çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uğraşmayın.. Bu yaştaki adet görmeler; hakiki adet değillerdir. En büyük özellikleri, muntazam değillerdir.
2-3 ay hiç bir şey olmaz, sonra 1 -2 defa olur, 3-5 ay olmaz. Söylenenlerin hepsini unutun. Gittiğiniz kabahat!! |
|
![]() |
|
zlemeser ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kıymetli hocam kızım doğduğundan beri sizi takip ediyorum.
İyi ki varsınız Kızım 9 yaş 9 aylık Boyu 148 cm kilosu 29 kg olan kızımın kemik yaşı 12 imiş Kemik yaşının hızlı ilerlemesi nasıl durdurulur Kemik yaşı 12 olduğu için Boyu fazla uzamaz dedi endokrin Prof u O kadar üzgünüm ki Uzaması için nasıl beslemeli Ne yapmalıyım Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben tabiatın işleyiş şekline karışmam.. Vardır bir bildiği.
Kızınız zaten, yaşıtlarına göre: 18cm uzun, babasını bile geçer.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|