|
Tahlil yaptirmali mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2019 Saat 09:07 |
Kadir Bey merhaba buyuk oglum 8 kucuk oglum 3 yasinda 6 senedir sizi takip ediyorum 6 senedir tahlil vs hicbisey yapilmadi kucugude ayni sekilde.genel bi tahlil yaptirmam gerekiyor mu elbetteki hasta oluyorlar ama gereksiz yere ilac kullanmiyoruz sayenizde cok tesekkur ederim Allah razi olsun sizden omrunuz uzun olsun.buyuk oglum 24 kilo olmasi gerekiyor tabloya gore ama 21-22 kilo anca boyu normal bir yas ondem gidiyo.2 kilo icin spraktin kullanmalimiyim cok tesrkkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her seyden az da olsa yiyen bir cocukta; Sipraktin gerekmez.. AMA, sizin zorlamaniz ile yiyorsa, verin. Kan tahliline gelince, ben hastalarimda GEREK GORURSEM tahlil isterdim. Oyle; yok 6 ay kontrolu yok 1 yas kontrolu gibi salakca sahtekarliklari hic uygulamadim.. Ama devlet bile nasil UCUBE doktorlar yetistirdigini bildigi icin; boyle kontrollere goz yumuyor zira bu ahmak nesil, bakarak veya muayene ederek bir hastaliktan suphe etmekten aciz. Bir aykiri durum gorur veya hissederseniz, yaptirin. NOT: Kaliteli doktor yerine cok sayida doktor yetistirme kerizliginin bedelini halk oder. "...Doktor gordu mu, gordu!!" Onlara gore muhim olan bu!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Ağu 2019 Saat 19:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|