|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2019 Saat 09:13 |
hocam merhaba. kendim için bir sorum olacak size. 44 yaşındayım ve 47 kiloyum. dişlerimden 2 si iltihaplı, çekilecek...yalnız antibiyotik kullanmam gerek önce. hocam sorun antibiyotiklere alerjim olması.. hocam antibiyotik en son sanırım 5 yıl önce kullandım. 2 farklı antibiyotik kullandım ikisinde de aynı etkiler..fenalaşıyorum..tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum ve sanki bilinç kaybı oluyor..nerdeyim ben kimim gibi bir zihin karmaşasına giriyorum... hocam ne yapmam gerek bu durumda..çok zor bir durum :(
Düzenleyen leyli - 20 Ağu 2019 Saat 09:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha evvel hic kullanmadigniz antibiyotigi kullanin.. Vucut; bilmedigi, tanimadigi bir maddeye karsi allerjik reaksiyon gosteremez.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam agumentin hiç kullanmadım. Ama çok büyük bir ilaç ..kesinlikle yutmam mümkün değil. İğnesi olsa ya da suda eritilen cinsleri ya da şurup formu var mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dikkat edin!!! Augmentin; Amoksisilin ihtiva eder. Amoklavin, Amoksilav, Bioment, Croxilex, Klamoks, Klavon, Klavunat, Klavupen, hepsi ayni ilacin farkli isimlerde olanlaridir. Cocuklar icin olan suruplari vardir, Gunde:2x2 olcek (400'luk olandan) icerek ayni etkiyi elde edebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|