Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar  Aktif Forum Kullanıcıları Aktif Forum Kullanıcıları RSS: Ev konservesi
  Tavsiye Et Tavsiye Et  SSS SSS  Forumu Ara Gelişmiş Arama  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ev konservesi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
akasya2213 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 187
Tesekkür: 2
Puan: 0
%0
  Alıntı akasya2213 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ev konservesi
    Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2019 Saat 15:32
Hocam merhaba;

Yıllardır evde domates konservesi yaparız, bu akşam yine yapmaya hazırlanırken şöyle bir haber okudum. Ev konservelerinde 'clostridium botulinum'
adlı bir bakterinin üreme riski olduğu, ve ürediği takdirde nörolojik bir çok rahatsızlığa sebebiyet verdiği yazıyordu haberde.
Böyle bir tehlike var mıdır? Var ise ne gibi önlemler alıp neye dikkat etmeliyiz?
Arti ver   Eksi ver  Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 64342
Tesekkür: 60516
Puan: 77659
%100
  Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2019 Saat 20:41
Vardir!! Domuz eti ve urunleri tuketilen mutfaklarda pis calisildiginda olur... 
Arti ver   Eksi ver  Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2019 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.