|
3 gündür hafif ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aabut ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eki 2019 Saat 00:05 |
Hocam merhaba. Kızım 6 aylık 7300 gr. 3 gündür geceleri artan bir ateşi var. 38.7yi geçmedi, 37ye de nadir indi. Grip diyorum ama bazen öyle bir ağlıyor ki bağırarak inletiyor evi, sadece kucakta uyuyor uyanınca gülüyor, tepki veriyor, emmesi iyi arada red oluyor ama nadir. 38.5 için calpol vermek istemiyorum ama hiç uyuyamıyor, çok rahatsız görünüyor durumundan. Kulak iltihabı olsa yeri göğü inletir ağlamasıyla demişsiniz, bu ağlama sürekli mi olur yoksa aralarda mı? Çünkü ağlayınca epey sesli ağlıyor. Öksürüğü nadir var saatte bir bile denebilir. Kulağını göstermeye doktora götürmeye korkuyorum antibiyotiği dayar diye yok yere. Kulak iltihabı olabilir mi? Kulağını çekiştirmesi hep vardı, alışkanlık gibi. Burnundaki sümüklerden olabilir demişsiniz, serum fiz. uyguluyorum. Ne yapsam bilemedim. Hiç uykusu yok geceleri. Yarımşar saat uyuyup bağırarak uyanıyor. Ancak sabaha karşı uyuyor o da 4 5 saat. Uyurken de hızlı (dakikada 49 50 kere nefes alıyor) ve sesli nefes alıp vermesi var. Coldmix de damlattım ama tiz olmayan, wheezing gibi değil burun tıkanıklığı gibi daha çok ama emin de olamıyorum. Doktora niye gitmiyorsun diyorlar bu sefer vicdan azabı çekiyorum.
Düzenleyen aabut - 12 Eki 2019 Saat 00:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun. Ates+Koku+Pas uclusunu ogrenin.
|
|
![]() |
|
aabut ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyorum hocam. Pas ağız kokusu falan yok. Bugün elini ağzına sokup kafasını hızlıca iki yana sallamaya başladı. Siz dişlerle davranış arasında bağlantı yoktur diyorsunuz. Bu hızlıca kafa sallamanın bir nedeni olabilir mi? Burnunu da temizliyorum halbuki.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor olabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|