|
Kan tahlili sonuçlarını yorumlarmısınız |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emir1104 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eki 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eki 2019 Saat 20:19 |
http://m.yollayap.com/bbtc/1570900249227.jpg
http://m.yollayap.com/bbtc/1570900362326.jpg Hocam testi yorumlarsanız çok sevinirim D vitaminine baktırmak için gitmiştim Sonuçları herhangi bir doktora göstermedim sizin bilginiz ve tecrübenize güveniyorum Saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsi normal. WBC; eriskin "Referans araliklari" kullanildigi icin, SANKI yuksekmis gibi gorunuyor. Saglik Bakanliginin butun laboratuvarlarinda, Liyakatsiz ve egitimsiz kimseler calistigi icin, bunlarin, cocuk kan Sayimi ve tahlillerinin, eriskinlerden farkli oldugundan haberleri yoktur. Eger, doktorunuz da, kerizin teki ise, bu raporu ciddiye alip, Antibiyotik baslamak isteyebilir, sakin aldanmayin. Saglik Bakanligi ve doktorlari zamaninda soyledikleri YALANLAR yuzunden, D vitamini degerlerini KASTEN boyle dusuk gostermektedirler. Onlara gore, en yuksek doz bile 50'nin altinda.. 50ng/dL'nin alti dusuk seviye demektir. Hemen 1 ampul D vit3 icirin, Ocak ayinda tekrar olcturup, bana yazin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Eki 2019 Saat 23:06 |
|
![]() |
|
Emir1104 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eki 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam burdaki verilere göre demir değeri de normal diyorsanız
Sonuçlar için bir hekime gitmeme gerek kalmadı o zaman Çok sağolun |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin ha!!! Bazen bu sahtekarlar; "Ikili cete" halinde calisirlar..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamdır hocam
Çok mutlu oldum şuan internet çöp bilgi resmen zaten doktora götürmeyi de düşünmüyorum İçim rahatladı tekrardan çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O yazilari yazanlarin cogu, halka bilgi vermek icin degil, halki korkutup, kendilerine cikar saglamak icin o yazilari yaziyorlar. Bilhassa; "Sunu yiyin, bunu yemeyin." diye yazilar yazanlari asla okumayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|