Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nöbet mi tıkanma mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Nöbet mi tıkanma mı?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yldylz54 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 17 Kas 2016
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yldylz54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nöbet mi tıkanma mı?
    Gönderim Zamanı: 13 Eki 2019 Saat 23:19
  Hocam iyi akşamlar. 9 yaşındaki oğlum birkaç gün önce gece uykuda tıkandı. Garip sesler çıkardığını duyunca yüzüne baktığımda kendinde değildi ve ağzı açık hafif sesler çıkarıyordu .Boğuluyor zannettim.Sanki kollarımda can verecek gibiydi. Hemen yataktan alıp ilk yardım uyguladım.Nefesi tıkanan birine uyglanan yöntemi uyguladım. Kendine geldi ama hemen konuşamadı. Sorduğum sorulara geveleyerek cevap vermeye çalıştı. Bir iki denemeden sonra konuştıu. Dün gece de yatakta altına kaçırmış. Bu yaşına kadar hiç altına kaçırmamıştı. Ne olduğunu anlayamadım. Nöbet miydi boğulma tehlikesi mi atlattık. Nereye gidelim ya da öneriniz nedir? Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113113
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2019 Saat 23:22
Bu yasta, atese bagli "havale" olmaz..  
Belki Sara nobeti gecirdi. Takip edin. Gerekirse, Noroloji de; EEG cekilir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.