|
kızımın yüzünde çıkan kırmızılar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ara 2019 Saat 09:38 |
Hocam merhaba en son 13 aralık tarihinde farklı bir konu başlığından görüşmüştük, 21 aylık kızımın kızarıklıkları için Ya "sinek isirigi" yada bir cilt hastaligi. 1-2 hafta bekleyin derim. Sinek isirigi ise, kendiliginden kaybolur. geçmezse cildiye doktoru görsün... demiştiniz. cildiye doktoruna götürdüm alerjisi var deriden ve kandan alerji testi yapmamız lazım dedi bende kabul etmedim, pahalı bir kozmetik krem (must...) yazıp gönderdi, hocam alnındakileri kaşıyıp kanatıyor yani kaşıyınca ordan hemen damla şeklinde kan yükseliyor en son göz kapağında da bişey çıktı resimleri ekliyorum hocam bu neden olabilir ve ne yapmamız gerekir. saygılar NOT: Kızımın atopik egzeması var ve bu aralar aşırı derecede alevlendi. (hocam yemin ederim ki serin tutuyorum üzerini bizimki kadar giydiriyorum) Düzenleyen fatma8266 - 06 Oca 2020 Saat 09:03 |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ultralan krem bulduk ama pomad yok. Krem olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yuh yani!! Cidden cok cahil bir Cildiyeci bulmussunuz.. 1- Allerjinin hicbir turu bu sekil dokuntu yapmaz... Ama ne yapacaksiniz ki, Turk doktorlari: Astim, Allerji ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler.. Bu hastaliklarla ilgili bildikleri bir sey de yoktur, sadec isimleri bilirler. Her oksurene; Astim, Her dokuntuye; Allerji derler.. (Bugun Turkiye'de Uyuz salgini varsa, bunun basilica sebebi; Uyuz hastaligina bile Allerji diyen doktorlar yuzundendir.) Birde her kusana; Reflu derler. 2- yuzundeki dokuntulere, bir kulak cubugu ile, gunde:2x1 Batticon surun. 3- Goz kapaginda, arpacik var, bir sarimsagin sivri ucunu kesin ve islak yuzeyini Arpacik uzerine 2-3 defa degdirin. Ultralan in hicbir turune gerek yok. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam egzemasi icin yuzune ve boynuna hipocort surebilir miyiz. Gecirdigi emv virusu ve karaciger enzimleri Ile ilgili bir sakincasi olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hipokort, gerekiyorsa surebilirsiniz. EBV yani; Enfeksiyoz Mononukleoz, hicbir dokuda, hicbir KALICI hasar birakmaz.. Hastalik esnasinda, Karacigerde ve Dalakta buyumeler olabilir, AST ve ALT yukselebilir ama bunlarin tamami gecicidir. Sakin Turk doktorlarinin bunlarla sizi korkutmalarina yer vermeyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam yuzunde ve boynundaki kasinti kabarma pul pul Ile birlikte gozleri De aglamis gibi sisiyor göz kuyruklari kizariyor neden olabilir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Sabah bi uyandik yuzu boynu kulaklari bu sekilde ve gozleri gunlerce uyumamis gibi șiș olmus hocam
Düzenleyen fatma8266 - 06 Oca 2020 Saat 09:05 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Terlemis, birde ustunu cok orttu iseniz, bu sekilde "isilik" dokerler. Guzel bir sicak banyo yaptirin, gecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|