|
Erken regl olmak. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efes2630 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2020 Saat 20:41 |
Kadir Bey merhaba, Nasılsınız? Kızım kasım 2009 doğumlu, 1 sene önce 9 yaşını tamamladığında regl olmaya başladı, bir senedir çok da düzenli olmayan aralıklarla regl oluyor. Regl aralıkları kasım 2009 dan başlayarak, 4,5 ay sonra 2. reglini gördü, ondan sonra da 23 gün-32 gün gibi aralıklarla devam etti. En son reglinden 10 gün geçti bugün tekrar oldu. Endişelenmeli miyim? Çok tedirginim Kadir bey, çok da üzülüyorum minik kızım için. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet normal. Ilk Regler aynen bu sekilde (gayri muntazam) olurlar. En buyuk Ozellikleri de, AGRI olmamasidir. Zamani geldiginde, muntazam ve agrili Regllerin olmasi yumurtlamanin basladigini ve artik hamile kalmasinin mumkun olduguna isaret eder. Endisenilecek hicbir sey yok. Boyu kisa filan kalmaz. Bilakis bu devrede, hizli boy uzamasi olur. |
|
![]() |
|
mayalisa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayin Efes2630 rumuzlu kullaniciya hitaben;
Bizde de erken ergenlik belirtileri oldugu icin sizin mesajlarinizi takip ediyorum. Sizden cok onemli bir ricam olacakti. Erkenlik sonrasi eger sizin icin bir sakincasi yoksa tabi ki, kizinizin ozellikle boy gelisimini paylasmaniz mumkun olur mu ? tesekkur ederim simdiden cok. Saygilarimla,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|